BLOG

25 januari 2023

“Time to relax ladies, it’s all about balance!”

Wij powervrouwen vliegen de hele dag van hot naar her.

Waar de één ‘s morgens de dag start met het smeren van de bammetjes voor haar kroost en zorgt dat het hele spul op tijd in de schoolbanken zit, staat de ander vroeg op om de hele dag te presteren op het werk om ervoor te zorgen dat ze die oh zo belangrijke opdracht binnensleept. Herkenbaar? Dan heb ik iets heel fijns wat je even uit die hectiek van de dag trekt en binnen enkele minuten zorgt voor heerlijke ontspanning van je spieren.

Sinds kort gebruik ik het spijkermatje van Flowee and I love it!

Echt even een moment voor mijzelf , even mijn zenuwstelsel kalmeren ;) . Ik gebruik het spijkermatje van Flowee na mijn werk om zo mijn hoofd lekker leeg te maken. Ik slaap er zo ontzettend goed van. Maar ook na een flinke work-out worden mijn spieren heel blij van het matje! Je kunt er ook met je blote voeten op staan om juist jezelf een energieprikkel te geven om zo de doorbloeding en lymfe te stimuleren.

Hoe het werkt; Op zo'n zacht matje zitten honderden acupressuur puntjes. Ze stimuleren je zenuwen op een goede manier en verbeteren de bloedcirculatie, afvalstoffen worden sneller en beter afgevoerd en het lichaam maakt gelukshormonen (Endorfine & Oxytocine) aan die zorgen voor extra ontspanning en vermindering van pijn. De spijkermat biedt een uitweg bij o.a. slecht slapen, vermoeide en stijve spieren, burn-out en stress, hoofdpijn en (chronische) pijnklachten.

Wat voel je; Je ligt gewoon lekker plat op bed/grond en voelt die puntjes zachtjes in je rug, nek en hoofd drukken. Ik voel soms ook wat tintelingen. Het lijkt een beetje op gewichtloos zweven.

Proef liggen;  Ik heb de Flowee spijkermat ECO variant in roze met oranje. Met kussentje want dat vind ik heel fijn voor op de bank. Wil je eerst meer info over mijn favoriete hormoonproof product? Het is te bewonderen in de studio ; ).

Zeg nou zelf, jij wilt toch ook je innerlijke Doornroosje omhelzen en sneller in dromenland belanden?

Een uitgeruste jij zet de toon voor de gehele dag en zorgt ervoor dat je vol met energie er weer tegenaan kan.

Liefs, Natalie

Bestel hier jouw Flowee!

Disclaimer: dit matje mag niet worden gebruikt bij epilepsie of als je zwanger bent.

Dit linkje op mijn pagina is een affiliate, dit betekent dat ik een kleine marge van jouw aankoop ontvang als je het product koopt via mijn link. Je merkt hier zelf niks van, d.w.z. het product is niet duurder dan wanneer je het direct via de webwinkel zou aanschaffen. Bedankt voor je support!!

E-mailen
Bellen
Info
Instagram