Fabulous Female (Skin) Coaching - 12 weken traject

Wil je meer uit je test halen? Heb je mijn hulp voor langere tijd nodig?
Kies dan voor het Fabulous Female (Skin) Coaching traject waarin wij samen 12 weken lang aan de slag gaan om jou weer in balans te krijgen. Ervoor te zorgen dat jij je weer op en top vrouw voelt en sterk in je schoenen staat. Zodat jij je weer energiek, sexy en “on top of the world” voelt.
Tijdens dit traject begeleid ik jou 12 weken lang in een op maat gemaakt programma. Waarbij we de focus leggen op gezonde voeding en leefstijl en zorgen voor balans. Zo dat jij je weer fabulous voelt!


Wat kun je verwachten?

- Een intake van 60 minuten, waarbij we middels een intakeformulier jouw klachten in kaart gaan brengen en neem ik de EMB bloedtest (vingerprikje) bij je af.

- Tijdens onze tweede afspraak zullen we de uitslag van de EMB bloedtest gaan bespreken en ontvang je een uitgebreid adviesrapport met daarin jouw actiepunten voor de komende 4 weken.

- Hierna volgen nog 2 afspraken waarin we jouw voortgang bespreken en verder voortborduren op jouw actiepunten.

- Je ontvangt wekelijks een motivatiemail, boordevol healthy tips & tricks, do’s & don’ts en heerlijke hormoonproof recepten.

- Dat ik er voor je ben, voor al jouw tussentijdse vragen, deze beantwoord ik per whatsapp of mail.


Deze investering bedraagt € 645,- (mag voldaan worden in meerdere termijnen).


Maak hier jouw eerste afspraak
Eerst even een female talk, weten of ik iets voor jou kan betekenen? Maak een afspraak om samen te kletsen, zonder verplichtingen

E-mailen
Bellen
Info
Instagram