AFSPRAAK EN CONTACT


Studio Zuiver
Natalie Opmeer

Molendijk 61c
3295 LD 's-Gravendeel
(Gevestigd in De Barn Hoeksche Waard)

info@beautystudiozuiver.nl
06-82328243


Check hier alle behandelingen en maak online een afspraak


Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak mogelijk.

Persoonlijke aandacht tijdens een behandeling is erg belangrijk, vandaar dat de telefoon niet altijd beantwoord kan worden. Je kunt een voicemail bericht inspreken, een bericht versturen via WhatsApp (06-82328243) of online je afspraak plannen via de button. Er wordt dan na ontvangst van je bericht z.s.m. contact met je opgenomen.

Let op! Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren geannuleerd of gewijzigd worden. Bij een latere annulering of wijziging wordt 50% van de behandeling in rekening te brengen.


TRAININGEN EN CERTIFICATEN

 Als huidspecialist blijf ik graag op de hoogte van nieuwe technieken en producten. Zo heb ik na mijn basisopleiding schoonheidsspecialiste aan het Opleidingsinstituut Dermé in Brielle vele trainingen gevolgd.

* Opleiding "Skinspecialist" bij IK Skin Perfection.

Tijdens deze trainingen komen verschillende huidproblemen en behandeltechnieken aan bod. Van acne en anti-aging tot huidverbetering in het algemeen. Daarnaast heb ik mijn specialisatie "Medikal Skin Expert" bij IK Skin Perfection behaalt. Een bevoegdheid waarmee ik ook huidzorg bij kankerpatiënten mag verlenen.

* Opleiding Microneedling Dermapen4 incl. masterclass huidaandoeningen
* Masterclass Bindweefsel Face bij Bodyfix
* Masterclass Mettina Jager make-up

* Hormoonfactor Coach

* Orthomoleculair Therapeut


 


E-mailen
Bellen
Info
Instagram