DERMAPEN 4

Skincare op het hoogste niveau

Vervul jouw huidwens en verminder rimpels, acné, littekens en roodheid met de Dermapen 4 microneedling. Deze geweldige innovatie op het gebied van microneedling heeft alle facetten in zich om elke huidwens of elk huidprobleem deskundig en resultaatgericht te behandelen.

5 Redenen om voor microneedling te kiezen:

1. De oplossing bij vele huidwensen
2. Vlot herstel van de huid na behandeling
3. Veilig en snel met maximaal resultaat
4. Maakt botox, filters en facelifts overbodig
5. Prachtig resultaat!

Behandeling met de Dermapen 4 is geschikt voor de volgende indicaties:

• Acne
• Acne littekens
• Littekens
• Fijne lijntjes en rimpels
• Pigmentatie
• Vergrote poriën
• Rosacea
• Striae


Hoe werkt microneedling met de Dermapen 4?

Direct na de behandeling gaat de huid collageen aanmaken. Je ziet na de 1e behandeling dat de huid frisser, egaler en rustiger oogt.  Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De huid blijft de komende 6 tot 12 maanden na de behandeling/kuur verbeteren. Het maximale resultaat behaal je met de aanbevolen producten voor thuis.


Werking Dermapen 4

Bij de Dermapen behandeling maken wij verticaal honderden kleine loodrechte kanaaltjes in de huid (microneedling). Die kanaaltjes (niet zichtbaar met het blote oog) stimuleren het natuurlijk herstel, de collageen- en elastine-aanmaak van de huid. Tijdens dit proces komen er actieve groei- en helende factoren vrij. De huid hersteld, verfraaid en vernieuwd zich, waardoor de huid strakker, gladder en steviger aanvoelt.

Tijdens de behandeling gebruiken wij een serumcocktail die wordt afgestemd op jouw huid. Deze cocktail sluizen wij tijdens het microneedling de huid in voor maximaal resultaat.

Studio Zuiver werkt met de producten van Dermapen. Deze producten zijn ontwikkeld in samenwerking met artsen, en doctoren over de hele wereld.


De behandeling

Voor het behalen van een optimaal resultaat worden meerdere microneedling behandelingen in kuurvorm aanbevolen. Afhankelijk van de behandelindicatie worden gemiddeld 4 tot 6 behandelingen geadviseerd. De periode tussen de behandelingen kan variëren van 2 tot 8 weken. Resultaten van de behandeling kunnen zijn: gladdere, frissere huid, verfijning van grove poriën, vermindering rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken, opvulling van acnelittekens, verminderen van roodheid en/of gladder maken van operatie of traumatische littekens.

Belangrijk is om 2 weken voor, tijdens en 2 weken na de behandelkuur UV straling van de zon en zonnebank te vermijden. Dit verminderd de kans op het optreden van complicaties. Ook is het belangrijk om stress en stressvolle situaties te vermijden. Stress heeft een nadelig effect op het wondgenezingsproces na de microneedling behandeling.


Na de behandeling

• Tot 24 uur na de behandeling kan de huid roodheid, bloedpuntjes en lichte zwelling vertonen.

• 1-2 dagen na de behandeling geeft de huid milde roodheid, bloedpuntjes, lichte jeuk en een droog/strak gevoel.

• 2-3 dagen na de behandeling verdwijnen de bovenstaande huidreacties. Lichte schilfering kan mogelijk zijn (huidvernieuwing!)

• 3-4 dagen na de behandeling ziet de huid er waarschijnlijk droog uit.

• 5-6 dagen na de behandeling ziet de huid er normaal uit en is hersteld.


Verzorging

• De eerste 48h mogen alleen de door Studio Zuiver voorgeschreven producten gebruikt worden.

• Bescherm de huid de gehele kuur met SPF producten van IK Skin Perfection.

• Tot 48h na de behandeling zweten, zware inspanning, hete baden, warme douches, sauna, haarkleuring en alle andere vormen waarbij sprake is van warmteontwikkeling vermijden.


Tarieven Dermapen

Intake Dermapen microneedling 30 min - Gratis


Behandeling Dermapen microneedling gelaat

(incl. ÜBER Pro Peeling en masker ) 45 min € 159


Alle overige behandelzones zoals combinatie gelaat/ hals, decolleté, littekens en striae op aanvraag en worden tijdens een intake beoordeeld.


Check hier alle behandelingen en maak online een afspraak
E-mailen
Bellen
Info
Instagram