FEMALE (SKIN) COACHING

Orthomoleculaire therapie - 1:1 traject - EMB bloedtesten

Als powervrouwen willen we stralen en het beste uit onszelf halen, zonder dat we worden tegengehouden door onzekerheden over ons uiterlijk. Helaas voelen we ons vaak kwetsbaar door huidklachten en kan dat ons belemmeren om optimaal te shinen.

Hoe mooi zou het zijn wanneer jij je niet meer hoeft te verschuilen achter een “geplamuurd” masker, vaarwel kunt zeggen tegen huidproblemen en andere (vage) hormonale klachten.

Je huid is de spiegel van je gezondheid. Als je lichaam van binnen niet goed functioneert, dan zie je dit aan de buitenkant.

 • Heb jij huidklachten zoals acne, hormonale acne, doffe huid, rode schilferende huid, rosacea, psoriasis en kom je hier maar niet vanaf?
 • Loop je al enige tijd met ( vage ) klachten maar geen flauw idee waar het vandaan komt?
 • Stoei je met een laag libido?
 • Ervaar je klachten rondom je menstruatiecyclus en menstruatieklachten?
 • Last van darmklachten, opgeblazen gevoel?
 • Voel jij je vermoeid en slaap je slecht, weinig energie, neerslachtig?
 • Lukt het jou maar niet om van die zoetigheid af te komen en denk je heel de dag aan eten?


“Een gezonde huid van binnenuit, dat is de basis!”


Als orthomoleculair huidtherapeut en huidspecialist combineer ik mijn kennis over de huid en jouw hormonen met orthomoleculaire therapie.

Orthomoleculair huidadvies 
1 consult en behandelverslag

60 minuten € 99,-

Orthomoleculaire therapie wil zeggen dat er gekeken wordt naar de juiste moleculen in jouw lichaam. Het lichaam is één grote biochemische fabriek die alle processen in jouw lichaam draaiende houdt. Je kan je voorstellen dat als er 1 schakel in je lichaam mist of onvoldoende aanwezig is, dat andere processen daar ook nadeel van ondervinden. Als dit het geval is zien we diverse klachten ontstaan, zoals vermoeidheid, darmklachten maar ook zeker huidklachten. De huid is namelijk ons grootste orgaan en staat in contact met zowel de buitenwereld als wat er zich binnenin het lichaam afspeelt. We zeggen niet voor niets; “Onze huid weerspiegelt onze gezondheid”.

Door te kijken naar het lichaam als één geheel zie ik wanneer je de binnenkant aanpakt (met de juiste voeding, leefstijl en suppletie), dat problemen aan de buitenkant -de huid- ook verminderen of verdwijnen. Met mijn orthomoleculaire aanpak kijken we verder dan enkel de symptomen die aanwezig zijn. We gaan op zoek naar de oorzaak en pakken deze zo goed als kan aan.Na het Orthomoleculair huidadvies consult ontvang je per mail een behandelplan. Hierin staat alles wat er in het consult besproken en krijg je advies wat aansluit bij je klachten en wensen (denk hierbij aan voedingsadvies, suppletieadvies, leefstijladvies en stressreductie).

Bij ernstige huidklachten of klachten die al langdurig bestaan of steeds terugkeren raad ik aan om de EMB bloedtest te doen. Iets met “meten is weten”, zo hebben we een mooi vertrekpunt en kunnen we gericht aan de slag.


Wat houdt de EMB bloedtest in?
Energetisch Morfologische Bloedtest

De bloedtest wordt gedaan met een simpele vingerprik.

De EMB bloedtest maakt het mogelijk om met een paar druppels bloed, middels een vingerprikje, informatie te krijgen over de toestand van het lichaam. De kleine hoeveelheid bloed die ik afneem stuur ik op naar het laboratorium. Daar wordt je bloed onderzocht op diverse punten.
Tekorten in vitaminen en mineralen, voedingsstoffen tekorten maar ook voeding intoleranties worden inzichtelijk. Inzicht in hormonale verstoringen, lichamelijke belastingen zoals elektrosmog, virussen, schimmels en bacteriën, inzicht in verstoringen in meridianen en zoveel meer.

Een korte samenvatting van wat er door middel van de EMB test gemeten wordt;
Bloedtesten in de reguliere zorg kan bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! Een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek kan belastingen én energetische belastingen aantonen. De EMB test kan dit.


 • Leverbelasting
 • Darmverstoring
 • Parasiet- en schimmelbelasting (vaak dé reden van darmklachten)
 • Adrenale Status (stress, bijnieren, cortisol, etc.)
 • pH balans (zuurtegraad van je lichaam)
 • B12-status (word je b12 wel echt opgenomen in de cel?)
 • Vitaminen panel (denk aan vitamine D tekort, vit C, A, B1, etc.)
 • Mineralen panel (denk aan magnesiumtekort of zinktekort, etc.)
 • Vrije radicaal belasting
 • Spoorelementen panel (denk aan een tekort aan jodium, koper, etc.)
 • Toxische belasting (te veel gifstoffen in je lichaam)
 • Virale belasting (virus dat zorgt voor vermoeidheid bijvoorbeeld)
 • Bacteriële belasting
 • Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie)

Tevens worden er reguliere waarden gemeten en geanalyseerd:

 • Trombocyten (aantal bloedplaatjes)
 • Rode bloedcellen (erytrocyten)
 • Witte bloedcellen (leukocyten)
 • Hemoglobine (Hb, ijzer)en Hematocriet (Ht)
 • Mean Corpuscular Volume (MCV) en Concentration (MCHC)


“Het is tijd om in je vrouwelijke kracht te komen, uit liefde voor jezelf, aan de slag gaan met jezelf.”


Female (Skin) Coaching traject

Wat kun je verwachten?

- Een intake van 60 minuten, waarbij we middels een intakeformulier jouw klachten in kaart gaan brengen en neem ik de EMB bloedtest (vingerprikje) bij je af.

- Tijdens onze tweede afspraak zullen we de uitslag van de EMB bloedtest gaan bespreken en ontvang je een uitgebreid adviesrapport met daarin jouw actiepunten en een uitgebreid suppletieadvies. Uiteraard verschilt dit per persoon en per casus hoe het advies/plan eruit ziet. Je krijgt alles afgestemd op waar jouw situatie om vraagt.

- Na 4 weken volgt een telefonisch consult van circa 15 minuten waarin we jouw voortgang en eventuele vragen spreken.

Deze investering bedraagt € 315,- 


Wil je meer uit je test halen? Heb je mijn hulp voor langere tijd nodig?

Kies dan voor het Fabulous Female (Skin) Coaching traject waarin wij samen 12 weken lang aan de slag gaan om jou weer in balans te krijgen. Ervoor te zorgen dat jij je weer op en top vrouw voelt en sterk in je schoenen staat. Zodat jij je weer energiek, sexy en “on top of the world” voelt.
Tijdens dit traject begeleid ik jou 12 weken lang in een op maat gemaakt programma. Waarbij we de focus leggen op gezonde voeding en leefstijl en zorgen voor balans. Zo dat jij je weer fabulous voelt!


Fabulous Female (Skin) Coaching 12 weken traject

Wat kun je verwachten?

- Een intake van 60 minuten, waarbij we middels een intakeformulier jouw klachten in kaart gaan brengen en neem ik de EMB bloedtest (vingerprikje) bij je af.

- Tijdens onze tweede afspraak zullen we de uitslag van de EMB bloedtest gaan bespreken en ontvang je een uitgebreid adviesrapport met daarin jouw actiepunten voor de komende 4 weken.

- Hierna volgen nog 2 afspraken waarin we jouw voortgang bespreken en verder voortborduren op jouw actiepunten.

- Je ontvangt wekelijks een motivatiemail, boordevol healthy tips & tricks, do’s & don’ts en heerlijke hormoonproof recepten.

- Dat ik er voor je ben, voor al jouw tussentijdse vragen, deze beantwoord ik per whatsapp of mail.

Deze investering bedraagt € 645,- (mag voldaan worden in meerdere termijnen).

E-mailen
Bellen
Info
Instagram